Certificaten en rapporten | Press
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482

Certificaten en rapporten

GESELECTEERDE LIJST RAPPORTEN, ONDERSCHEIDINGEN, VERMELDINGEN EN ACCREDITATIES

 

SAINT FLORENCE STATUETTE, POLEN

Environment Solutions ontving The Saint Florence Statuette als prijs op een feestdiner.  De prijs werd uitgereikt voor noodhulp tijdens de overstroming in Polen.


VITUKI CERTIFICAAT, HONGARIJE

"VITUKI"Hungarian Water Resources Research Institute Kht. & VITUKI “ Institute for Environmental Protection and Water Management International Affairs heeft het gebruikte materiaal getest en goedgekeurd voor de NoFloods Barrier System.


DHI WATERBOUWKUNDIG EVALAUATIEVERSLAG, DENEMARKEN

Het Deense Waterbouwkundig Instituut (DHI) is één van ‘s werelds toonaangevende onafhankelijke instituten op het gebied van watertechnologieën en heeft een grondige test uitgevoerd van de technische constructie en effecten van de NoFloods Barrier System. Alle verklaringen over de capaciteiten van de NoFloods Barrier System zijn gebaseerd op dit technisch rapport.


SÉCURITÉ CIVILE, FRANKRIJK

De Franse Sécurité Civile heeft een tevredenheidscertificaat uitgereikt nadat ze de NoFloods Barriers tijdens de ernstige overstromingen in 2014 met succes heeft ingezet.


NDRRM ACCREDITATIE, FILLIPIJNEN

De NDRRMC OCD (National Disaster Risk Reduction en Management Council Office of Civil Defence) heeft de NoFloods oplossing beloond met de PRODUCT ACCREDITATION en ENDORSEMENT EVALUATION CERTIFICATE EN RECOMMENDATION voor hoogwaterbescherming en respons bij olielekkages.

 

ISO 9001:2008

Als hoeksteen in het kwaliteitszorgplan van Environment Solutions hebben we zowel een kwaliteitsbeleid en gestelde kwaliteitsdoelstellingen. Het verdienen van de ISO 9001:2008 Certificatie demonstreert aan onze klanten, leveranciers en partners dat Environment Solutions zich inspant voor voortdurende kwaliteitsverbetering.


Indien nodig zijn volledige rapporten of aanvullende informatie beschikbaar op aanvraag.