Het NoFloods Flood Resilience Center | Product
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482

Het NoFloods Flood Resilience Center

HOOGWATERBESCHERMING OP BASIS VAN ABONNEMENTEN - DE NIEUWE MANIER OM ULTIEME FLEXIBILITEIT TE KOPEN

Naarmate klimaatverandering toeneemt, is een van de meest zekere bedreigingen het verhoogde risico op overstromingen. Er wordt geschat dat de totale wereldwijde blootstelling aan overstromingen van rivieren en kusten tegen 2050 zal toenemen tot ongeveer 80-100 triljoen USD Investeren in hoogwaterbescherming zal dit bedrag aanzienlijk verminderen.

Het plannen van gepaste bescherming en voorzien van correcte en adequate maatregelen voor hoogwaterbescherming zijn niet altijd even eenvoudig. Daarom hebben we ‘s werelds eerste anti-overstromingscentrum opgericht, zodat u gegarandeerd snelle en eenvoudige toegang heeft tot de geteste en gecertificeerde NoFloods oplossingen voor hoogwaterbescherming. Uw lidmaatschap bij het NoFloods Flood Resilience Center (NFRC) betekent geen onnodige investeringen en geeft u toegang tot ‘s werelds grootste voorraad aan nieuwe technologie voor hoogwaterbescherming tegen een lage maandelijkse kost.

EEN LIDMAATSCHAP = GEGARANDEERDE HOOGWATERBESCHERMING

Door lid te worden van het NFRC kunt u mensen, vitale infrastructuur en het milieu beschermen tegen overstromingen. Tegen een lage prijs heeft u te allen tijde toegang tot de nieuwste technologie voor hoogwaterbescherming en u betaalt alleen wat u gebruikt.

OPLEIDING INBEGREPEN

We willen dat u het maximale haalt uit onze producten en oplossingen. Daarom hebben we een verplichte Training Box inbegrepen, maar ook een opleiding van 2 dagen voor alle personeel nadat u lid wordt van NFRC. Ons team van deskundigen staat ook altijd klaar om u te helpen met advies en hulp, als dit moest nodig zijn.

We hopen dat u lid wilt worden van NFRC, zodat wij u kunnen helpen bouwen aan flexibiliteit op lange termijn voor uw overstromingsrisicobeheersplannen. Voor meer informatie of vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren op: of te bellen naar +45 70 707 482.

 

WIST U DAT?

  • We hebben meer dan 15 jaar ervaring in het omgaan met overstromingen en natuurrampen.
  • De NFRC is ‘s werelds grootste anti-overstromingscentrum met meer dan 50 km oplossingen voor hoogwaterbescherming in voorraad.
  • Onze oplossingen zijn de meest geavanceerde en innovatieve producten op de markt met een gestaafde prestatie uit casussen.
  • Door lid te worden van de NFRC kunt u het risico beperken op over- en/of onderaanpassing.
  • Door lid te worden, krijgt u de beste waarde vergeleken met een eenmalige aankoop.