Het NoFloods Trainingsprogramma | Product
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482

Het NoFloods Trainingsprogramma

VERBETER UW PRESTATIE EN SUCCES

Voorbereid zijn op uitdagingen en uw apparatuur kennen, verbetert veiligheid en efficiëntie. Bij Environment Solutions leiden wij mensen op, zodat ze kunnen omgaan met noodsituaties.

Een goede opleiding is essentieel om te zorgen dat het desbetreffende personeel is voorbereid op het omgaan met noodsituaties, maar ook noodapparatuur. Hoe meer ze weten over de situatie en de apparatuur, hoe hoger hun succesratio.

WE VERSCHAFFEN GEDEGEN OPEIDING IN GECONTROLEERDE OMSTANDIGHEDEN

Het algemeen doel is om het hoogste leerniveau te bekomen uit de opleidingssessies. In onze opleidingsfaciliteiten kunnen de deelnemers vertrouwd geraken met de verschillende soorten NoFloods technologie. Onze opleidingsmodules omvatten zowel theoretische als praktijksessies die zijn gebaseerd op methoden die mensen betrekken en kennis inzetten.

DE JUISTE OPLEIDING VOOR DE JUISTE BEHOEFTEN

De opleidingsinvestering van onze klanten respecteren, betekent dat we opleiding verschaffen die voldoet aan hun behoeften. Daarom is het definiëren van de exacte behoeften, het uitlijnen van de verwachtingen en hierdoor de opleiding afstellen op deze behoeften een belangrijk deel van het opleidingsproces.

GECERTIFICEERD WORDEN

De uitkomsten van alle opleiding moeten meetbaar en documenteerbaar zijn; dit is waarom alle deelnemers zullen worden gecertificeerd overeenkomstig het gevolgde opleidingsniveau.

Voor meer informatie, gelieve ons te contacteren op + 45 70 707 482 of