Investeerders | MobieleHoogwaterbescherming
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482

Investeerders

NoFloods maakt deel uit van Environment Solutions ApS - een Scandinavisch bedrijf dat zich richt op het verminderen van verwoestingen veroorzaakt door overstromingen. Het bedrijf is in handen van particuliere en overheidsinvesteerders.

Ministerie van Onderwijs, Innovatie en hoger Onderwijs

Het agentschap houdt zich bezig met onderzoek en innovatiebeleidsmaatregelen en levert secretariaatsdiensten aan en houdt toezicht op de Raad voor het wetenschappelijk onderzoek, die fondsen toewijzen voor onafhankelijk onderzoek en voor innovatie en het politiek systeem adviseren.

Ministarstvologo

Deens Innovatiefonds

Het Business Innovation Fund is een officieel overheidsinitiatief opgericht in de herfst van 2009 door het ministerie voor Ondernemingen en Groei op basis van een brede politieke meerderheid in het Parlement.  Het doel van het Business Innovation Fund is om groei, tewerkstelling en export te stimuleren door zakelijke opportuniteiten binnen groene groei en welvaart te ondersteunen, maar ook ondersteuning te verschaffen voor het benuttigen van nieuwe zakelijke- en groeiopportuniteiten.

Businessinnovationfund logo

CatScience

CAT Science Park is een particuliere vennootschap die ondernemers en vernieuwers helpen om het kapitaal en de juiste competenties te vinden om ideeën om te zetten in ondernemingen. CAT Science Park is een unieke combinatie van door de overheid ondersteund (pre)zaaikapitaal, wetenschapspark en  start-up bedrijf met veelbelovende technologie.

CAT logo

Minus2plus

Investeren in en het ontwikkelen van bestaande bedrijven met een onbenut groeipotentieel, die ofwel in nood verkeren en nood hebben aan kapitaal, staat voor een generatiewissel en heeft beleidsmatige behoeften.

minus2pluslogo

Mermaid Capital Denmark

Particulier bedrijf dat investeert in bedrijven met lichte en middelgrote groei.

MM CAPITAL