Overstromingsbarrières | Water Tube Barrier
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482

NoFloods BASIC

NOFLOODS BASIC BARRIERS - ONTWORPEN VOOR HOOGWATERBESCHERMING VOOR KORTERE AFSTANDEN

Bij stortregen of wanneer rivieren overstromen, hebben bedrijven en particuliere entiteiten nood aan efficiënte hoogwaterbescherming. Kelders, keldergarages en parkeerterreinen zijn regelmatig het slachtoffer van overstromingen. Zelfs als de kans hierop klein is, kan de waterschade vaak oplopen tot duizenden euro‘s!

De NoFloods Barrier BASIC werd speciaal ontworpen om een uiterst efficiënte hoogwaterbescherming te bieden die gebruiksvriendelijk is! De NoFloods Barrier BASIC vereist geen voorbereiding van het terrein, aanvullende apparatuur of permanente installaties, het is:: 

EENVOUDIG TE INSTALLEREN: De NoFloods BASIC waterkering is verpakt als een roller; en wordt standaard ingezet als de PRO Solutions. U moet deze gewoon afwikkelen op de grond en met water vullen.

FLEXIBEL De NoFloods Barrier BASIC kan worden gebogen, op elk punt en in iedere richting.

STEVIG: De NoFloods BASIC is een uiterst stevig en sterk product. Het heeft een hoge schuur- en scheurweerstand. De materialen bieden gemakkelijk weerstand tussen -40°C en +50°C en is bestand tegen de meeste chemicaliën.

De NoFloods BASIC kan worden geleverd in secties van 10-30 meter en in twee hoogten (NoFloods BASIC 60 en NoFloods BASIC 125) en bestaat uit twee met water gevulde en parallellopende buizen die zijn samengevoegd om een element te vormen bestaande uit twee buizen met hoge statistische stabiliteit.

Het is mogelijk om de NoFloods BASIC Barrier uit te breiden, maar afhankelijk van de situatie en voor langere afstanden, raden wij de NoFloods PRO Barrier oplossingaan.

Gelieve hier te klikken voor technische informatie.

NoFloods - Mont de Marsan, France.                        NoFloods - KEG Gaz, Hungary                      NoFloods - KEG Gaz, Hungary