NoFloods GVOIR | Product
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482

NoFloods Gvoir

DE NIEUWE GENERATIE TIJDELIJKE OPSLAG VAN VLOEISTOFFEN

Het gepatenteerde GVOIR of het Mobile Containment Reservoir is een flexibele, kwaliteitsvolle oplossing voor opslag van vloeistoffen ontworpen voor tijdelijke opslag of inkapseling van vloeistoffen variërend van drinkwater tot oppervlaktewater, afvalwater, olielekkages, enz. Het concept van GVOIR steunt op dezelfde innovatieve technologie als de NoFloods Barrier, met een combinatie van flexibiliteit en snelle en eenvoudige inzetting.

Onze gepatenteerde oplossing is gemaakt met behulp van alleen veilige en betrouwbare materialen om een systeem te bouwen dat flexibel, veilig en sterk is. De GVOIR, gebaseerd op zijn unieke flexibiliteit en het logische “add on-systeem“, kan, waar nodig, onbeperkte hoeveelheden vloeistof opslaan. Wat de GVOIR oplossing nog zo uniek maakt en onderscheidt van de andere bestaande oplossingen voor opslag, is de mogelijkheid om dezelfde oplossingen samen te gebruiken als een zogenaamd OPEN RESERVOIR, met de optie om een membraan te plaatsen om zo het risico op lekkage te voorkomen, of als een GESLOTEN SYSTEEMTANK, waar de vloeistoffen worden opgeslagen in de buizen. De GVOIR (Mobile Containment Reservoir) is waarschijnlijk de meest efficiënte oplossing voor de tijdelijke opslag van vloeistoffen.

De NoFloods GVOIR is sterk verschillend van andere standaardoplossingen voor tijdelijke opslag van vloeistoffen, die traditiegetrouw zijn beperkt door hun oorspronkelijke grootte (bv. container, tank, enz.). De GVOIR heeft een unieke en modulaire aanpak die de tijdelijke opslag toelaat van onbeperkte hoeveelheden vloeistoffen op vrijwel elke locatie, als een stand-alone systeem of als een “add on“ bij bestaande, permanente reservoirs.

Vergeleken met andere oplossingen is de GVOIR zeer efficiënt dankzij:

SNELLE EN EENVOUDIGE INSTALLATIE: Het gebruik van aansluitklemmen, verbindingen en buizen in secties van 200 meter zorgt voor een snelle installatie en het gebruik van de pomp met hoge capaciteit bespaart vitale tijd en hulpmiddelen.

EEN MODULAIRE AANPAK: Elke sectie kan worden verlengd met behulp van verbindingen waardoor een andere buizensectie van eender welke lengte kan worden toegevoegd .

LAAG GEWICHT: Onze buizen hebben een laag gewicht, voorafgaand aan het vullen, zonder de sterkte in het gedrang te brengen. Dit maakt onze oplossing zeer flexibel en gemakkelijk vervoerbaar.

OPEN EN/OF GESLOTEN OPSLAGSYSTEEM  U kunt de GVOIR inzetten als een open reservoir of als een gesloten systeem.

GEEN LOGISTIEK: We gebruiken vloeistoffen om de GVOIR te creëren. Vloeistoffen zijn altijd binnen handbereik tegen het bestrijden van lekkages en door het water overgebrachte rampen. Er is geen vervoer nodig van grotere, zwaardere systemen om een reservoir te creëren.

De GVOIR kan worden gebruikt voor bijna alle soorten vloeistof op te slaan die de normale capaciteit van de tanks overschrijdt, en u heeft het voordeel van een kostenefficiënte oplossing. Het is gemaakt uit alleen maar veilige, betrouwbare en goedgekeurde materialen. Voorbeelden van opslag:

  • Opslag van afvalwater.
  • Opslag van chemicaliën.
  • Opslag van regenwater / stortvloeden.
  • Opslag van lekkages van giftige stoffen.
  • Opslag van drinkwater.

Omdat de NoFloods GVOIR kan worden ingezet op diverse oppervlakken (zand, gras, asfalt, beton, enz.), kan deze worden gebruikt waar het nodig is. Het is ook de meest voor de hand liggende keuze voor het schoonmaken van vijvers en kleinere meren. Dankzij de mogelijkheid om het water te circuleren in de buizen in combinatie met desbetreffende filtersystemen/ mechanische reinigingssystemen, kan het systeem worden gebruikt voor het reinigen van vervuild water, alvorens het water terug wordt vrijgelaten in de omgeving. Dit maakt van de NoFloods GVOIR een flexibele, milieuvriendelijke en kostenefficiënte oplossing.

De opslagcapaciteit van de GVOIR neemt exponentieel toe:

100 meter, 32 meter in diameter = › opslag van ongeveer 760 m3 - 200 meter, 64 meter in diameter =› opslag van ongeveer 2800 m3 - 400 meter, 128 meter in diameter =› opslag van ongeveer 10760 m3

Voor meer informatie over de opslagcapaciteit, gelieve ons rechtstreeks te contacteren op + 45 70 70 74 82 of

NoFloods - Lalandia waterpark, Denmark.                  NoFloods - Pumping of pool water into the tubes                  NoFloods - Empty bassin