NoFloods Kofferdam | Product
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482

NoFloods Kofferdam

ONTWATERING, OMLEIDING, AFDAMMING

We hebben een mobiele kofferdam ontworpen die is gebaseerd op de NoFloods technologie. De NoFloods Kofferdam biedt een doeltreffende en kostenefficiënte oplossing voor waterbeheersing (ontwatering, omleiding van water, afdamming) om zo herstellingen aan bruggen te bevorderen, opgravings,- installatie- en bouwwerken of schoonmaken te vergemakkelijken.

De NoFloods Kofferdam is gebruiksvriendelijk en is helemaal veilig. De NoFloods kofferdam gebruikt water op het terrein om de buisstructuur te vullen, wat ervoor zal zorgen dat de dam langzaam en gelijkmatig wordt opgeblazen en een sterke, stabiele barrière vormt. De NoFloods Kofferdam biedt:

EENVOUDIGE INSTALLATIE: De NoFloods kofferdam wordt rechtstreeks ingezet in het water om een ultrasnelle kofferdam te creëren. Naarmate de buizen vullen en de waterdruk toeneemt, wordt de dam geïnstalleerd op een gecontroleerde manier om de kofferdam te creëren. Afhankelijk van de grootte van de kofferdam, kunnen een of twee personen deze eenvoudig vervoeren en installeren.

MEERDERE TOEPASSINGEN: Omdat de NoFloods Kofferdam in vrijwel elke stroom kan worden ingezet en deze in bijna elke richting kan worden gebogen, biedt deze meerdere toepassingen; bijvoorbeeld om een zijde van een rivier/brugpijler op te drogen, terwijl de andere vrij blijft voor de rivierstroming.

STABILITEIT: Mogelijkheid om een membraan te plaatsen voor een grotere stabiliteit. Dit vermijdt het risico op slipgevaar van de dam.

MODULARITEIT: Het is mogelijk om verschillende secties te verbinden om de exact benodigde damlengte te creëren.

Gebaseerd op de gebruikte materialen, kan de NoFloods Kofferdam voor een langere tijd geïnstalleerd blijven. De materialen hebben een hoge duurzaamheid en kunnen zware omstandigheden weerstaan. De kofferdam past zich aan het terrein aan en is daarom geschikt voor installatie op de meest voorkomende ondergronden. De kofferdam is ontworpen om overstromingswater te stoppen en tegen te houden en kan rechtstreeks in het water worden ingezet.

Gelieve ons rechtstreeks te contacteren op +45 70 707 482 of voor meer informatie.

NoFloods - Controlled rollout of the barrier                        NoFloods - Complete installation of the dam                        NoFloods - Controlled rollout of the barrier