Overstromingsbarrières | Water Tube Barrier
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482

NoFloods PRO

NOFLOODS PRO BARRIERS - ONTWIKKELD VOOR GROOTSCHALIGE HOOGWATERBESCHERMING.

De NoFloods Barrier PRO oplossing biedt deskundige, flexibele, kostenefficiënte en grootschalige hoogwaterbescherming. De NoFloods PRO oplossing kan worden ingezet op alle oppervlakken (zoals, maar niet beperkt tot gras, asfalt en beton) en in bijna elke opstelling (cirkels, draaihoeken van 45 en 90 graden, enz.).

De NoFloods PRO kan worden geleverd in modules variërend van 50 meter tot 200 meter en in vier standaardhoogtes (NoFloods Twin PRO 60, NoFloods Twin PRO 125, NoFloods Triple PRO 60/40 en NoFloods Triple PRO 125/80) en het bestaat uit twee aansluitklemmen en twee/ drie met water gevulde en parallellopende buizen die zijn samengevoegd om een hoogwaterkering te vormen met een hoge statische stabiliteit.

Als enige oplossing op de markt, kan de NoFloods Barrier PRO worden geïnstalleerd in secties van 200 meter wat zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie. Daarnaast kan iedere sectie voortdurend worden uitgebreid door de interconnectie van speciale verbindingen om zo een bijna onbeperkte lengte/verlenging van de barrière te creëren die is aangepast aan het risico. Daarnaast is het ook mogelijk om een membraan te bevestigen dat de stabiliteit van de barrière vergroot en lekkage minimaliseert.

De NoFloods PRO oplossing is gemaakt voor pompen met een hoog volume en 1 km van de hoogwaterkering kan gemakkelijk worden gevuld vanuit slechts een enkel toegangspunt.

De mobiele hoogwaterkering heeft een zeer hoge veiligheidsfactor en vanwege de hydraulische omstandigheden zal de barrière stabiel blijven ongeacht van het oppervlak waarop deze wordt ingezet.

Gelieve hier te klikken voor technische informatie.

NoFloods - Mont de Marsan, France.                        NoFloods - KEG Gaz, Hungary                        NoFloods - KEG Gaz, Hungary