Mobiele Hoogwaterkeringen | Over Ons
  facebook  twitter  linkedin

+45 70707482

Over Ons

NoFloods™ ontwikkeld door Environment Solutions ApS

Environment Solutions ApS ontwikkelt en produceert oplossingen voor tijdelijke hoogwaterbescherming en opslag van vloeistoffen en we bieden waarschijnlijk de meest efficiënte oplossing voor tijdelijke, grootschalige hoogwaterbescherming.

We hebben actief geïnvesteerd in het creëren van ‘s werelds meest kostenefficiënte oplossing voor hoogwaterbescherming en tijdelijke reservoirs voor opslag van regenwater, afvalwater, enz.

De NoFloods technologie is gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring in het omgaan met overstromingen en natuurrampen en het succes van onze producten is dankzij onze constante focus op onderzoek, kennis en innovatie. In het laatste jaar hebben we een productportfolio gecreëerd dat overeenstemt met de behoeften van een veel breder publiek binnen de doelgroep van “preventie“ en “schadebeperking“ en die volledig zijn afgestemd op een veranderend klimaat.

Sinds onze intrede op de markt, heeft Environment Solutions ApS actief geïnvesteerd in de ontwikkeling van de NoFloods Barriers. Een oplossing die het Franse ministerie van Defensie en Paraatheid bij Noodsituaties “Sécurité Civil“ aankocht in 2005 en verscheidene tests heeft uitgevoerd en evaluaties heeft gemaakt van de producteigenschappen.

In laatste 14 maanden heeft het bedrijf de oplossing geïntroduceerd in 10 nieuwe landen en het product kreeg grote aandacht van nationale en lokale noodagentschappen.

Environment Solutions heeft haar hoofdzetel te CATscience Park, Roskilde, en heeft productie- en testfaciliteiten in Kalundborg.

Environment Solutions ApS is EN ISO 9001:2008 gecertificeerd.